Sunday, December 6, 2009

radio show #9. sure, fine, whatever. AND WEEKEND.

fight war, not wars - crass
creme brulee - sonic youth
vicious - lou reed
hippie, hippie, hoorah - black lips
anna (go to him) - the beatles
gimme some time (live) - smith westerns
tainted love - soft cell
the early 80's - times new viking
everybody's down - no age
hidden place - bjork
be yr mama - sleater-kinney
you're gonna miss me - 13th floor elevators
the murder mystery - the velvet underground
split - liliput

this radio show has no theme. this radio show was rambling. this radio show had less thought than usual put into it (maybe, maybe not). i went to pennsylvania this weekend. a little silly, rather expensive, but i keep dismissing it as "hey, it's college." every real-world mistake i make, i do feel like i learn a lot from. meagbus is a very nice thing (transportation), especially when it runs on time. cream of wheat is also a very nice thing (late-night breakfast). philadelphia looks like a very nice thing (place) and i hope to spend more time there some day. new york city is a very nice thing (distraction, time-waster, money suck).

SNOW.
THE FIRST SNOW. FINALLY. I WORE MY WINTER JACKET. FINALLY. I'M STILL WEARING THE CLOTHES I PUT ON THIRTY-SIX HOURS AGO AND NEVER TOOK OFF.


PLEASE ENJOY THESE PHOTOS OF THE BRACHIOSAURUS HEDGES OUTSIDE OF THE MUSEUM OF NATURAL HISTORY. THOSE ARE BEAUTIFUL DINOS.




PLEASE ENJOY THIS COVERTLY TAKEN PHOTO OF ERIN REAPPLYING LIPSTICK IN A FALAFEL RESTAURANT. I LIKED THE GARLAND AND LIGHTS IN THE MIRROR AND ALL THE RED.


PLEASE ENJOY THIS PHOTO OF THE BABY EVERGREEN TREE I FOUND SET UP IN OUR APARTMENT WHEN I GOT HOME THIS EVENING. YOU CAN'T TELL, BUT IT IS BEING WEIGHTED DOWN BY A BAG OF RICE AND SEVERAL BOOKS AND IS TIED TO THE WALL WITH STRING AND DUCT TAPE. I HAVE BEEN COMMISSIONED TO MAKE A STAR FOR THE TOP.


IT'S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS.
I GET TO GO TO CHICAGO ("HOME"?) IN TWELVE DAYS. !!!!!!!
SO MUCH WORK STANDS TO BE CONQUERED IN THOSE TWELVE DAYS. IT IS NOT FUNNY. IT IS INTIMIDATING. THE TIME WASTE OF NEW YORK CITY IS CALLING MY NAME SO LOUDLY. I MIGHT GO NEXT WEEKEND. BECAUSE I FUCKING CAN. BUT I CANNOT SPEND ANYMORE MONEY. NO.

No comments:

Post a Comment